O nama

Zlatarna A&L | zlatarska radiona | Čakovec | Albert Canaj
Zlatarna A&L | zlatarska radiona | Čakovec | Albert Canaj
Zlatarna AL

Zlatarska radiona A & L osnovana je 1955 godine. Tvrtka je pokrenuta za proizvodnju nakita od filigrana za potrebe tržišta na Jadranu, te tako postala jedna od poznatijih filigranskih radnji. Stalnim napredovanjem i dolaskom novih generacija i tehnologija, zlatarska radiona A & L otvara maloprodajni prostor u Čakovcu gdje započinjemo sa izradom unikatnog nakita i raznih reparatura na zlatu i srebru. Osnivanjem Republike Hrvatske tvrtka dobiva vlastiti žig proizvođača i kreće u proizvodnju vjenčanog prstenja i unikatnog nakita.

Simbol zajedništva, vječnosti, harmonije i kruna ljubavi dvoje ljudi

Mogućnost kreiranja vlastitog, unikatnog i posebnog prstena

Sam oblik prstena, zatvoreni krug, oduvijek je predstavljao vječnost, harmoniju, integritet i odanost.

U zlatarni A & L pronaći ćete izbor od preko 600 modela vjenčanog prstenja. Od klasičnih modela, do modela specifičnih oblika i površina. U našoj ponudi nalazi se prstenje različitih širina i debljina, prstenje ukrašeno jednim ili mnoštvom kamenčića, koji će po Vašem izboru biti dijamanti ( briljanti) ili cirkoni te prstenje bez kamenčića.

U zlatani A & L pronaći ćete velik izbor zaručničkog prstenja, uz mogućnost kreiranja vlastitog, unikatnog i jedinstvenog prstena za Vašu djevojku.

U kolekcijama zlatarne A & L zaručničkog prstenja nalazi se prstenje od platine, bijelog, žutog i crvenog zlata te prstenje izrađeno u kombinaciji od dvije ili sve tri boje zlata. Ovisno o Vašim željama, nudimo Vam zaručničko prstenje sa cirkonima i zaručničko prstenje sa dijamantima i ostalim dragim kamenjem.

Vjenčano i zaručničko prstenje za ljubavnu priču baš onakvu kakvu želite…

Osim usluge prodaje nakita, zlatarna A & L nudi i sljedeće usluge:

Bušenje ušiju

Sigurno i u potpunosti higijensko bušenje ušiju.

Graviranje nakita

Ugravirajte ime ili poseban datum na svoj nakit.

Popravak nakita

Vršimo usluge popravaka svih vrsta nakita.

Izrada nakita

Ručna izrada unikatnog nakita od zlata i srebra.

MI ZNAMO SVOJ POSAO, OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!